ANUNŢ - privind organizarea consultării publice a Programului de măsuri pentru perioada 2019-2024 propus în cadrul implementării Planului de Gestionare a BH Camenca

PROPUS PENTRU CONSULTĂRI 


Asociația Femeilor pentru Protecția Mediului și Dezvoltarea Durabilă iniţiază, începând cu data de 27 noiembrie 2018, consultarea publică a Programului de Măsuri pentru perioada 2019-2024 propus în cadrul implementării Planului de Gestionare a BH Camenca.

Proiectul documentului este elaborat în contextul implementării prevederilor Planului de Gestionare a BH Camenca elaborat în cadrul proiectului „Elaborarea planului integrat de gestionare a BH Camenca” implementat în baza programului de granturi din cadrul proiectului SDC-ADA ”Consolidarea cadrului instituțional în sectorul alimentării cu apă și sanitație din Republica Moldova” (Faza 01). Gestionar al Programului de Suport (granturi) este Agenția “Apele Moldovei”.

La identificarea măsurilor s-a ținut cont de rezultatele analizelor presiunilor și evaluării impactului, de obiectivele de mediu stabilite și analiza economică efectuată, făcând referire la DCA și la legislația națională. În procesul de identificare a problemelor importante de gospodărire a apelor au fost formulate 3 obiective generale, fiecare din ele având mai multe obiective specifice și acțiuni stabilite:

Programul de măsuri este structurat în 3 obiective generale și 10 obiective specifice.

Recomandările pe marginea Programului de Măsuri pentru perioada 2019-2024 propus în cadrul implementării Planului de Gestionare a BH Camenca pot fi expediate până pe data de 15 decembrie 2018 în adresa dlui Iurie Bejan, doctor în geografie, expert în cadrul proiectului, la adresa electronică: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. precum şi la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., nr. de telefon 022-232 408, sau la adresa: mun. Chişinău, str. S. Lazo, 13, AFPMDD.

Documentele pentru consultări sunt pe pagina web oficială a Asociației Femeilor pentru Protecția Mediului și Dezvoltarea Durabilă: www.mediu.md la rubrica „Noutăți”.

 

1875 Vizualizări

Galerie foto