Concurs ecologic „Nu toate deșeurile sunt gunoaie" finala

Concursul ecologic cu genericul „Nu toate deșeurile sunt gunoaie", lansat de către Asociaţia Femeilor pentru Protecţia Mediului şi Dezvoltarea Durabilă în parteneriat cu Gas Natural Fenosa Moldova, în cadrul programului de protecţie a mediului „Caravana Viitorului” pentru şcolile din suburbiile mun. Chişinău a ajuns la final. 

Concursul a fost organizat cu scopul de a învăţa elevii despre ocrotirea mediului înconjurător, reciclarea deşeurilor de ambalaje şi economisirea energiei.

Joi, 26 mai, au fost premiați câștigătorii. Toate instituțiile de învățământ participante la concurs au primit diplomă de participate și câte un set de literatură ecologică editată de către AFPMDD, Mișcarea Ecologistă din Moldova, AJMTEM, revista „Natura”, REC Moldova.

În ceea ce priveşte competiţia,

pe locul I s-a situat echipa de la Gimnaziul nr. 93 din Hulboaca,

pe locul II s-a situat echipa de la Gimnaziul nr. 74 "Viorel Găină" din Tohatin

Felicitări si mulțumim la toți pentru participare și implicare în deosebi doamnelor Ana Lupu, directoarea Gimnaziului nr. 93 din Hulboaca, Svetlana Vozian, directoarea Gimnaziului nr. 74 din Tohatin, Elena Chilbovici, profesoară la Gimnaziul nr. 102 din Brăila, Nelea Țurcanu, profesoară la Gimnaziul din Cruzești, Rodica Gomaniuc, profesoară la Gimnaziul nr. 65 din Condrița, Tatiana Timuș, profesoară la Gimnaziul nr. 51 din Vatra.

Mulțumim mult pentru susținere partenerilor noștri Gas Natural Fenosa Moldova.

 

3279 Vizualizări

Galerie foto