Atelierul „Reciclare creativă”

Programul a demarat cu desfăşurarea atelierului „Reciclarea Creativă” care a avut loc pe 25 octombrie 2015 în cadrul „IarmarEco”, organizat la Palatul Feroviarilor.

Atelierul „Reciclare creativă” a avut un mare succes. Mulţumim părinţilor care au găsit timp să vină cu copii la atelierul nostru. Vă rugăm să ne scrieţi în comentarii dacă va plăcut şi dacă mai doriţi să organizăm astfel fel de evenimente pe viitor.

Participanții la atelier  au avut ocazia să își dezvolte imaginația, creativitatea, spiritul inventiv și econom, respectul față de natură. Copiii au descoperit cate lucruri minunate, utile sau decorative, se pot obține de exemplu dintr-o banala sticla de plastic pe care o aruncam la gunoi și că acest lucru poate aduce economie familiei lui.

Gunoiul cuiva poate fi comoara altuia și, în acest mod, sperăm că micuţii se vor uita de două ori înainte să arunce ceva.

Atelierul creativ a fost organizat de către Asociația Femeilor pentru Protecția Mediului și Dezvoltarea Durabilă în parteneriat cu Î.C.S „RED UNION FENOSA” S.A., cu participarea voluntarilor de la Misiunea Socială Diaconia și cu participarea studenților voluntari de la Universitatea din Tiraspol, în cadrul programului de protecţie a mediului „Caravana Viitorului”.

 Le mulțumim voluntarilor noștri: Cătălina Plugaru, Anastasia Ceban, Valeria Zota, Irina Surdu, Ana Gurduz, Sorina Onofrei, Svetlana Samson, Luminița Sârbu, Vasile Cernalev, Daniela Barbaoș, Natalia Garghel, Anastasia Catană, Francesco Millo Marconcini.

 Mulțumesc mult echipei AFPMDD: Adrianei Velicinschi, Olgăi Graur, Alexandrei Roșu, Anei Musteață și nu în ultimul rând Vasiluței Vasilache, coordonatorul atelierului de lucru și Victoriei Reșetnic, coordonatorul evenimentului și desigur tuturor participanților la eveniment.

 

3773 Vizualizări

Galerie foto