A început cu succes implementarea proiectului “Consolidarea și angajarea femeilor din mediul rural în activități de protecție a mediului înconjurator și de gestionare a resurselor naturale”.

În luna iulie 2013, AFPMDD în parteneriat cu Organizația Teritorială Ștefan-Vodă a Mișcării Ecologiste din Moldova și Organizația Obștească “Caroma Nord” Fălești, a început implimentarea proiectului “Consolidarea și angajarea femeilor din mediul rural în activități de protecție a mediului înconjurator și de gestionare a resurselor naturale”.

Proiectul este finanțat și susținut în cadrul programului SECTOR și se va desfășura pe o perioada de 12 luni.

Scopul acestui proiect este de a promova participarea femeilor ca factor cheie în luarea deciziilor cu privire la protecția mediului înconjurător și la conservarea resurselor naturale din Republica Moldova.

Acest proiect este un început de program pe care intenționăm să-l continuăm prin alte proiecte în care vom crea consilii locale ale femeilor din zonele rurale, cu programe de instruire, etc.
Ne așteptăm ca activitățile din cadrul acestui proiect să continue în viitor, să fie dezvoltate și promovate în alte localități ale Republicii Moldova. Implimentarea eficientă a proiectului va duce la o vizibilitate mai mare pentru ONG-urile partenere, la existența si extinderea resurselor informaționale, ceea ce va avea ca rezultat succesul activităților de finanțare ce vor fi derulate ulterior.

2549 Vizualizări

Galerie foto