ANUNŢ - privind organizarea consultării publice a Programului de măsuri pentru perioada 2019-2024 propus în cadrul implementării Planului de Gestionare a BH Camenca

PROPUS PENTRU CONSULTĂRI 


Asociația Femeilor pentru Protecția Mediului și Dezvoltarea Durabilă iniţiază, începând cu data de 27 noiembrie 2018, consultarea publică a Programului de Măsuri pentru perioada 2019-2024 propus în cadrul implementării Planului de Gestionare a BH Camenca.

Proiectul documentului este elaborat în contextul implementării prevederilor Planului de Gestionare a BH Camenca elaborat în cadrul proiectului „Elaborarea planului integrat de gestionare a BH Camenca” implementat în baza programului de granturi din cadrul proiectului SDC-ADA ”Consolidarea cadrului instituțional în sectorul alimentării cu apă și sanitație din Republica Moldova” (Faza 01). Gestionar al Programului de Suport (granturi) este Agenția “Apele Moldovei”.

La identificarea măsurilor s-a ținut cont de rezultatele analizelor presiunilor și evaluării impactului, de obiectivele de mediu stabilite și analiza economică efectuată, făcând referire la DCA și la legislația națională. În procesul de identificare a problemelor importante de gospodărire a apelor au fost formulate 3 obiective generale, fiecare din ele având mai multe obiective specifice și acțiuni stabilite:

Programul de măsuri este structurat în 3 obiective generale și 10 obiective specifice.

Recomandările pe marginea Programului de Măsuri pentru perioada 2019-2024 propus în cadrul implementării Planului de Gestionare a BH Camenca pot fi expediate până pe data de 15 decembrie 2018 în adresa dlui Iurie Bejan, doctor în geografie, expert în cadrul proiectului, la adresa electronică: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. precum şi la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., nr. de telefon 022-232 408, sau la adresa: mun. Chişinău, str. S. Lazo, 13, AFPMDD.

Documentele pentru consultări sunt pe pagina web oficială a Asociației Femeilor pentru Protecția Mediului și Dezvoltarea Durabilă: www.mediu.md la rubrica „Noutăți”.

 

Read 300 times